Maison d'amis

Overzicht van alle accommodaties

Het ‘maison d’amis’ (comfortabel en compleet) is gelegen aan de linkerzijde van het witte ‘maison principale’ en bestaat uit twee etages. Het huis beschikt over een groot buitenterras van ruim 300 vierkante meter en een balkon op de eerste verdieping. De entree heeft een klein, knus terrasje van 25 vierkante meter (ideaal voor het ontbijt in de ochtend). Het maison d’amis kijkt uit over het zwembad en het meer, daarnaast heb je een prachtig uitzicht richting Pyreneeën.

Indeling begane grond

De hal, spoelkeuken en badkamer

Je komt binnen in de hal met trap naar de etage. Onder de trap is de ruimte voor de wasmachine en schoonmaak-spullen. Via een deur kom je in de keuken, die gebruikt wordt als spoelkeuken. Daarnaast ligt de badkamer met 2 wastafels, douche, ligbad en toilet.

Twee slaapkamers en openslaande deuren naar het terras

Via een hal bereik je de slaapkamers. De slaapkamer aan de oostkant (2 personen) heeft een dubbel bed van 180 x 200 cm (of twee losse bedden), een zitbank en openslaande deuren naar het terras.

De slaapkamer aan de zuidkant ( in principe 2 personen) heeft een dubbel bed van 160 x 200 en een bedbank. Ook hier openslaande deuren naar het terras. Op de begane grond staan in de verschillende ruimtes diverse kasten.

Indeling etage

Keuken, badkamer, woonkamer en balkon

Via de trap in de hal kom je in de keuken. Op deze etage eveneens een badkamer. Deze heeft ook 2 wastafels, een douche en een toilet. De woonkamer is zeer ruim (50 vierkante meter) met riant uitzicht op de Pyreneeën en het meer. In de woonkamer een kast met servies, eettafel met 6 stoelen, bankstel en een tafel met een televisie. Vanuit de woonkamer kom je op het balkon. Deze zeer ruime woonkamer is eveneens in gebruik als slaapkamer (met normale bedden).

Overige informatie

Linnengoed, wasmachine, afwasmachine en overige apparatuur

Bestek en servies alsmede linnengoed (bad/bed/keuken) is aanwezig voor 6 personen. Daarnaast alle benodigde apparatuur (o.a. tv/dvd) en accessoires voor in de keuken, ook een afwasmachine en een wasmachine alsmede een koelkast. Een eventueel benodigd extra kinderbed en dergelijke kan op verzoek geregeld worden.

Gratis wifi

Wifi is aanwezig, de up- en downloadsnelheid is beperkt. Uiteraard is deze service gratis bij ons.

Prijs maison d'amis

Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (€ 3,- p.p. per nacht)

2023 Kennismakingsaanbieding

  • Speciale kennismakingsprijzen – zie onze boekings-pagina.
  • In het laagseizoen een minimum verblijfsduur van 3 dagen i.p.v. een week
  • Variabele aankomstdagen in het laagseizoen

Laagseizoen

  • minimaal 3 nachten
  • € 225 per nacht
  • € 1595 per week

Hoogseizoen

  • minimaal een week
  • € 1995 per week
  • wisseling op de zaterdag.
  • Inclusief 3-gangendiner op de avond van de aankomstdag
Scroll naar boven