Accommodaties

Op ons Domaine zijn er verschillende accommodaties om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Om te beginnen hebben we een prachtig en compleet huis (gite) in de verhuur. Daarnaast beschikken we over een viertal safaritenten met elk een privé badkamer in een centraal gelegen gebouw. Tot slot hebben we een tweetal zeer ruime en luxe hotelkamers (chambres d’hôtes).

De gite/vakantiehuis

150m2 leefoppervalk

compleet ingerichte keuken

6 slaapplaatsen

2 privé badkamers

Dit comfortabele en complete huis is gelegen aan de linkerzijde van het witte ‘maison principale’ en beschikt over een zeer groot terras aan voorzijde en zijkant. Het huis is erg ruim: 150m2 verdeeld over twee etages. Er zijn twee badkamers, een volledig ingerichte keuken en een spoelkeuken, twee slaapkamers, een grote woon-slaapkamer, hal, entree, balkon, enkele grote buitenterrassen en ook nog een klein terrasje.

Het huis is volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. Ook is linnengoed (bad/bed/keuken) bij de prijs inbegrepen. Je hoeft alleen maar je koffer met kleren mee te nemen. Eenmaal aangekomen kan het genieten dan direct beginnen!

Safaritent (glamping)

50m2 leefoppervalk

compleet ingerichte keuken

6 slaapplaatsen

afsluitbare privé badkamer

De sfeervol ingerichte luxe safaritenten hebben een leefoppervlakte van ruim 50 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent (35 m2) en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel (16 m2).

De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel. Daarnaast is er een extra keuken op wielen, zodat je gezellig buiten kunt koken! De keuken is voorzien van een, onder andere, koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker.

Achter in de tent, achter de houten wanden, zijn drie slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (160 x 200 cm) en in de andere slaapcabines staan resp. een stapelbed en twee eenpersoonsbedden (allen 80 cm breed en 200 cm lang). Lakenpakketten zijn gratis aanwezig in de tent, net als de (bad-)handdoeken en theedoeken. De tent is voorzien van elektra en heeft een waterpunt buiten.

Iedere tent heeft een afsluitbare privé-badkamer met douche, wastafel, toilet en opbergruimte in een centraal gelegen gebouw. De tenten staan ruim gegroepeerd met zicht op het meer.

Hotelkamer

42.5m2 leefoppervalk

table d'hôte môgelijk

2 slaapplaatsen

privé badkamer

In het ‘maison principale’ bevinden zich twee hotelkamers, in het Frans ‘chambre d’hôte’ genoemd.

De kamers bevinden zich op de eerste etage en zijn zeer ruim: 42,5 m2. De badkamer is 17,5 m2 met daarin een bad, dubbele wastafels en een zeer ruime douche. De hotelkamer is 25 m2 en heeft een comfortabel tweepersoonsbed en een zitje. Alle vloeren zijn van hout.

Scroll naar boven