Activiteiten

In de omgeving tref je een diversiteit aan mogelijkheden voor de invulling van je vakantie. Wandelen, fietsen, golfen, dorpjes bezoeken, markten bekijken, bergactiviteiten, culturele uitstapjes, culinaire ervaringen. Veel mogelijkheden in een authentieke Franse setting.

Ook Spanje is dichtbij maar natuurlijk kun je ook gewoon genieten van de rust en ruimte bij ons op het terrein.

Activiteiten op en rond Domaine la Barbe

Zwemmen in het zwembad of het stuwmeer of genieten op het terras

Zwembad

Terras

Meer

Diner

Het Domaine ligt aan een groot stuwmeer (1000 meter oever) en heeft een eigen zwembad met daaromheen een ruim terras. Daarnaast hebben we een overdekt terras met bar en wifi  Daar wordt ook het 3-gangen welkomstdiner (bij een week huur inbegrepen) geserveerd. Gedurende de week wordt verscheidene malen een table d’hote (3-gangenmenu voor 15 euro) aangeboden. Het Domaine is echt een vakantieoase: niets moet en er kan van alles, jij bepaalt. Rust en ruimte zijn er fundamenteel.

Activiteiten in de omgeving

Fietsen, golven, dagtochtjes, naar de Pyreneeën of de middellandse zee

Golven - 15 min

Wandelen

Tour de France

Shoppen

Pyreneeën - 45 km

Op korte afstand van Lalanne-Arqué tref je allerlei leuke dorpjes en nog een paar andere grote meren aan, waaronder één met een enorme kraanvogelkolonie. In de omgeving kun je heerlijk fietsen, (recreatief én sportief) wandelen en dagtochtjes maken. Maar vissen of motorrijden zijn ook mogelijkheden. De Pyreneeën liggen op zo’n 45 kilometer afstand. En op 2 uur rijden zit je aan de Atlantische kust of middellandse zee.

Scroll naar boven