Activiteiten op het Domaine

Rust en ruimte zijn gegarandeerd op ons Domaine. We zijn een klein vakantie­centrum met een persoonlijke aanpak. Wij noemen dat een vakantieoase. Je kunt genieten van de gemeen­schappelijke voorzieningen zoals het prachtige 20 meter lange zwembad, het ruime overdekte terras en natuurlijk het eigen gevarieerde terrein van 20 hectare.

Ook het meer voor de deur biedt allerlei mogelijk­heden, bijvoorbeeld door te suppen (sup’s zijn gratis beschikbaar bij ons) of het meer te verkennen met een kano (ook gratis beschikbaar bij ons).

Zwembad

Zwemmen, zonnen en genieten

Het zwembad is ruim, 5 x 20 meter. De diepte varieert van 20 cm tot 200 cm. Rondom het zwembad ligt een houten terras. Er zijn ligbedjes en parasols beschikbaar.

Terras

Borrelen, dineren en vooral samen zijn

Er is een overdekt terras met bar en tafels. Ook is er een onoverdekt terras.

Meer

Zwemmen, suppen en vissen

Het Domaine grenst aan een groot stuwmeer met heerlijk zacht water. De waterstand fluctueert gedurende het jaar onder invloed van smeltwater en gebruik door lokale boeren.

In de zomer verandert de watergrens langzaam als het water verbruikt wordt en ook door verdamping. Op het meer zijn alleen elektrisch aangedreven boten toegestaan. Wij beschikken over sup’s  en een kano (gratis ter beschikking). Zwemmen in het meer kan, maar op eigen risico. Ook wordt er veel gevist.

Diner

Table d’hôte – een 3-gangen diner met lokale producten

Tijdens het hoogseizoen is een driegangen maaltijd op de dag van aankomst inbegrepen voor gasten van de gite en gasten van de safaritenten. Dit is een goede manier om elkaar te leren kennen.

Op een aantal andere dagen serven we eveneens een driegangen diner (15 euro), je kunt je daar tot 13.00 uur voor inschrijven.

Scroll naar boven